Wat bieden we aan:

Onze camping is geopend van 1 april tot 1 november. Naast een aantal seizoensplaatsen hebben we de beschikking over 25 ruime plaatsen voor gasten, die niet het gehele seizoen een plaats willen hebben. De plekken zijn ruim en zijn begroeid met verschillende bomen,struiken en planten. Zo heeft u per plek zon en schaduw,privacy en gezelligheid.

In 2011 zijn de sanitaire voorzieningen totaal vernieuwd. Het nieuwe gebouw heeft vloerverwarming en is van alle luxe voorzien. Voor de mindervalide gasten is een speciale douche/ en toiletruimte ingeruimd.

De gehele camping beschikt nu over draadloos internet, u kunt hier gratis gebruik van maken.

Naast het sanitairgebouw is het zgn. "proathuuske" waar warm en koud water gehaald kan worden en tevens de afwas kan worden gedaan. Er staan voorts tegen betaling van een geringe vergoeding een wasmachine ter beschikking. In de recreatieruimte liggen boeken, fietsroutes en de folder Kamperen bij Hietkamp.

In overleg kan eventueel uw huisdier meegenomen worden naar de camping. Honden moeten wel altijd aangelijnd zijn.

René is regelmatig in zijn smederij te zien om paarden van nieuwe hoefijzers te voorzien. U kunt hier gerust een kijkje komen nemen. René informeert u en uw (klein)kinderen hier graag over.

Kinderen

Ook voor de kinderen zijn er talloze voorzieningen. Op het terrein is een trampoline (in de grond) en ander speelgerei en natuurlijk ook een zandbak. 

Op en rond de camping lopen veel dieren, waaronder een aantal paarden, kippen en konijnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Winkel

In het nabijgelegen dorp Laren kunt u goed terecht voor uw boodschappen. U vindt in ons dorp een echte warme bakker met veel Laornse specialiteiten, een keurslager met uitstekend vlees en vleeswaren, een supermarkt met een slijterij en een drogisterijafdeling. Ook voor het vullen van uw gasfles kunt u in Laren terecht.